Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pierogi leniwe bardzo syte

Składniki:

  • 6 łyżek tłustego twarogu
  • 4 płaskie łyżki mąki
  • 2 łyżeczki masła
  • 1 żółtko
  • 1 białko
  • 1 łyżeczka masła do polania
  • szczypta soli

Sposób przyrządzenia:
Przesiać mąkę przez sito. Twaróg dobrze odcisnąć, przetrzeć przez sitko albo przez tarkę o drobnych oczkach. Masło utrzeć z żółtkiem, połączyć z twarogiem, dodać sól i przesypując masę mąką, wszystko dokładnie wymieszać. Ubić pianę na sztywno, dodać do masy, ostrożnie wymieszać. Na stolnicy posypanej mąką uformować gładki wałek o średnicy 3 cm, lekko spłaszczyć nożem i pokroić na skośne odcinki o długości 3 cm. Pierogi gotować w osolonym wrzątku. Po ugotowaniu wyłowić je (nie przelewać gorącą wodą), odsączyć na cedzaku i polać gorącym masłem.
Przepis nadesłano na konkurs Mistrz x 3 autor: Bahus

2 comments for “Pierogi leniwe bardzo syte

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *