Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczona pierś z indyka Marty

Chcesz zaskoczyć rodzinę i znajomych podaj im pyszną i mocno soczystą pieczoną pierś z indyka przepisu Marty. Przepis zawiera: pierś z indyka, majeranek, tymianek oraz czosnek.   
 

Składniki:

  • ½ kg piersi indyka
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 listki laurowe
  • 1 łyżeczka majeranku
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 łyżeczka tymianku 
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Mięso dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie do miseczki przelać oliwę z oliwek.
    Obrany czosnek przecisnąć przez praskę lub drobno posiekać i dodać do oliwy.
    Wrzucić pokruszone listki laurowe po czym dodać jeszcze tymianek i majeranek.
    Całość dokładnie wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć pierś z indyka.
    Odstawić na kilka godzin, aby mięso przegryzło się z przyprawami.
    Po tym czasie przełożyć mięso do naczynia żaroodpornego.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 45 minut.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *