Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pieczona karkówka Michała

Pyszne i sprawdzone przepisy na mięsne potrawy. Dziś przepis na pieczoną karkówkę Michała. Lista zakupów: karkówka, cebula, musztarda, olej. 
 

Składniki:

  • 2 kg karkówki
  • 1 cebula
  • 1 łyżka oleju
  • gałązka rozmarynu
  • 1 łyżeczka musztardy miodowej
  • 1 łyżeczka musztardy ostrej dijon
  • 1 łyżeczka musztardy z całymi ziarnami gorczycy
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Karkówkę dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie do miseczki przełożyć wszystkie rodzaje musztardy.
    Wrzucić obraną cebulę pokrojoną w piórka, zioła prowansalskie oraz rozmaryn.
    Dodać jeszcze olej oraz sól i pieprz do smaku.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć mięso.
    Wstawić do lodówki na całą noc.
    Następnego dnia przełożyć mięso razem z marynatą do rękawa do pieczenia.
    Szczelnie zakręcić i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni na około 1 godzinę.
    Pod koniec pieczenia rozciąć rękaw, aby skórką ładnie się zarumieniła.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *