Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga z owocami morza w jarzynach

Składniki:


  • 50 dkg  filetów z łososia lub pangi
  • 30 dkg odwłoków krewetek i inne skorupiak
  • szklanka ugotowanego makaronu sojowego
  • 5 liści kapusty pekińskiej
  • 1 pęczek liści młodego szpinaku
  • 2 marchewki
  • 8 grzybów
  • 6 białych części porów
  • 6 szklanek bulionu z ryby
  • 25 dkg tofu

Sos:

  • 2 szklanki bulionu z ryby
  • 1/2 szklanki sosu sojowego
  • 1/2 szklanki białego wina
  • cukier


Sposób przyrządzenia:
Filety z ryby pociąć na kawałki 4×5 cm. Marchewkę przekroić wzdłuż na ćwiartki, pory na ukośne kawałki, grzyby w pionowe plastry. Na liściach kapusty ułożyć osączone liście szpinaku i kawałki marchwi, zwinąć w ściereczkę, ścisnąć, rozwinąć, powstały rulon pokroić na kawałki o dł. 4 cm. W rondlu wymieszać składniki sosu, zagrzać, doprawić do smaku solą lub cukrem. W garnku zagotować wino i, zmniejszyć ogień, włożyć makaron, ryby, owoce morza, zwinięte jarzyny, grzyby, pory – układając wszystko tak, aby składniki nie mieszały się ze sobą. Lekko niedogotowane składniki przestawić na stół. Każdy sam nabiera potrawę, oddzielnie podać sos do maczania. Można też zalać składniki sosem w wazie i tak podawać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *