Składniki: 2 łyżki drobnej, białej fasoli 1 seler 2 marchewki 1 pietruszki 3-4 ziemniaki 1 cebula 2 jabłka 2 ogórki kwaszone 3-4 łyżki zielonego groszku konserwowego sól pieprz cukier sok z cytryny kilka łyżek majonezu 1 łyżeczka musztardy Sposób wykonania: Wcześniej namoczoną fasolę ugotować. W między czasie seler, marchewkę i pietruszkę zetrzeć na tarce. Następnie…
Tag: marchewkę
Panga
Panga z owocami morza w jarzynach
by Krystyna • • 0 Comments
Składniki: 50 dkg filetów z łososia lub pangi 30 dkg odwłoków krewetek i inne skorupiak szklanka ugotowanego makaronu sojowego 5 liści kapusty pekińskiej 1 pęczek liści młodego szpinaku 2 marchewki 8 grzybów 6 białych części porów 6 szklanek bulionu z ryby 25 dkg tofu Sos: 2 szklanki bulionu z ryby 1/2 szklanki sosu sojowego 1/2…