Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pałeczki jagnięce z grilla

Baza najlepszych przepisów na potrawy z grilla. Tym razem przepis na pałeczki jagnięce z grilla. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: kotlecików jagnięcych z kością, oliwy z oliwek, rozmarynu i mięty.   
 

Składniki:

  • 4 kotleciki jagnięce z kością
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • garstka świeżego rozmarynu
  • garstka świeżej  mięty
  • 2 ząbki czosnku
  • 1 łyżka sosu sojowego
  • 1 łyżka octu balsamicznego
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Mięso dokładnie oczyścić i osuszyć na papierowym ręczniku.
    Następnie do miseczki przelać oliwę z oliwek, sok sojowy i ocet balsamiczny.
    Dodać obrany czosnek przeciśnięty przez praskę oraz posiekany rozmaryn i miętę.
    Całość dokładnie wymieszać i na koniec doprawić jeszcze do smaku pieprzem.
    Soli już nie dodajmy, gdyż sos sojowy jest już wystarczająco słony.
    Powstałą marynatą dokładnie natrzeć mięso.
    Marynować kilka godzin.
    Po tym czasie kłaść pałeczki na rozgrzanym ruszcie i grillować na złoto z obu stron.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *