Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Omlet po Hiszpańsku

Składniki na dwie osoby:
• 1 łyżka oliwy
• 200g ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę
• mała cebulka posiekana
• 4 jajka
• 1 łyżka posiekanego koperku
• 2 łyżki sera mascarpone
• 2 garście sałaty

Sposób przyrządzania:
Przygrzać oliwę na teflonowej patelni i dodać ziemniaki. Smażyć na małym ogniu aż są przyrumienione i miękkie w środku. W zależności od wielkości kostek może to zająć około 10 minut.
Jak ziemniaki są już gotowe, dodaj cebulkę i podsmaż przez kilka minut.
Włącz grilla (w piekarniku)
Wbij jajka do miski i ubij je z dodatkiem soli i pieprzu i koperku.
Dodaj ser do patelni i wyrównaj łyżką. Wlej jajka na wierzch. Gotuj przez około 4 minuty aż jajka się zsiądą.
Włóż patelnie pod grilla i zrumień.
Podawaj na talerzu z sałatą na spodzie.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *