Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Nalewka lwowska

Składniki:

    1 litr spirytusu 96%
    25 dkg suszonego głogu
    10 suszonych śliwek
    3 dkg rodzynek królewskich
    3 dkg suszonej tarniny

    ½ laski wanilii
    1 łyżeczka rozdrobnionej suchej skórki cytrynowej
    1 szklanka miodu
    3 szklanki wody

    Sposób przyrządzenia:
    Suszone owoce bardzo dokładnie umyć, umieścić w słoju. Wodę zagotować, przelać do słoja, dodać przeciętą wzdłuż laskę wanilii, zamknąć pozwolić aby napar sam się schłodził do temperatury około 40 stopni, dodać miód, wymieszać, dodać spirytus, słój szczelnie zamknąć na okres 30 dni. W okresie tym kilkakrotnie potrząsać słojem aby nalew się dokładniej mieszał. Po 30 dniach nalewkę filtrujemy i rozlewamy do czystych butelek. Szczelnie zamknięte odstawiamy na 6 miesięcy w ciemne miejsce.

    Polecamy lekturę:
    Nalewki i likiery garść informacji.

    New layer…
    New layer…

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *