Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Morele z syropu z malinami

Składniki:

  • 8 moreli
  • ½ szkl cukru
  • skórka z cytryny
  • sok wciśnięty z cytryny
  • kawałek kory cynamonowej
  • 2 łyżki płynnego miodu
  • 1 szkl. śmietanki kremowej
  • zagęstnik
  • łyżeczka cukru do śmietanki
  • maliny
  • listki melisy

    Sposób wykonania:
    Wodę doprowadzić do wrzenia razem z sokiem i skórką z cytryny, cukrem oraz korą cynamonowa.
    Gdy cukier całkowicie się ropusi włożyć do powstałego syropu obrane połówki moreli.
    Trzymać na ogniu około 3 minut po czym odcedzić i przełożyć do salaterki.
    Natomiast syrop zdjąć z ognia i doprawić go do smaku miodem, gdy ostygnie polać nim owoce.
    Następnie śmietankę ubić razem  z zagęstnikiem i cukrem.
    W otwory po pestkach napełnić śmietanka i w każdy wbić po malinie.
    Udekorować jeszcze listkami melisy.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *