Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mielone na patyku Michała

Na pewno zaciekawi Cię ten przepis na nieco inne szaszłyki. Gdyż są zrobione z mięsa mielonego. Pozostałe składniki przepisu: czosnek, cebula, natka pietruszki oraz chilii. 
 
 

Składniki:

  • 800 g mielonego mięsa wołowego
  • 1/2 łyżeczki mielonych goździków
  • 1/2 łyżeczki mielonego kminu rzymskiego
  • 1/2 łyżeczki mielonego kardamonu
  • 1 papryczka chilli
  • 3 łyżki natki pietruszki
  • 1 średnia cebula 
  • jajko
  • 2 łyżki bułki tartej
  • 5 ząbków czosnku
  • sól
  • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Do miski przełożyć mięso mielone.
    Dodać do niego goździki, kumin oraz kardamon.
    Wrzucić obraną i posiekaną cebulę oraz czosnek przeciśnięty przez praskę.
    Dodać jeszcze posiekaną natkę pietruszki oraz papryczkę chilii.
    Na sam koniec wbić jeszcze jajko i dodać bułkę tartą.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. 
    Z powstałej masy formować  owalne wałeczki.
    Nabijać je na patyczki od szaszłyków.
    Następnie kłaść na rozgrzanym ruszcie.
    Grillować ze wszystkich stron na złoty kolor. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *