Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czekoladowy muffin Franka

 
Chcesz zaskoczyć swoich przyjaciół? Przygotuj im pyszne własnoręcznie zrobione muf finki czekoladowe. Lista zakupów: mleko, jajka, mąka, masło i kakao.  
 
 

Składniki:

  • 3 łyżki rozpuszczonego masła (ostygnięte)
  • 150 ml mleka 
  • 2 jajka
  • 20 dag mąki
  • 10 dag cukru
  • 1 opakowanie cukru waniliowego
  • 2 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 1/2 łyżeczki sody
  • 2 kopiate łyżki kakao
  • szczypta soli

Sposób wykonania:

  1. Do rondelka wbić jajka.
    Wlać do nich mleko oraz dodać masło i całość dokładnie wymieszać.
    Natomiast do drugiego rondelka wsypać mąkę przesianą z sodą, solą oraz proszkiem do pieczenia.
    Dodać jeszcze cukier, cukier waniliowy oraz kakao.
    Suche składniki również wymieszać po czym wlać do nich mokre składniki.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Gotowe ciasto przełożyć do foremek na muffinki.
    Ciasto powinno sięgać do 2/3 ich wysokości.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 190 stopni i piec około 15-20 minut. 
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *