Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Marynowana papryka II Konrada

Składniki:

  • 1 kg papryki
  • 5 dag soli
  • kilka listków laurowych
  • 1 szkl wody
  • 1 szkl octu winnego
  • 1 szkl oliwy z oliwek

Sposób wykonania;
Do garnka wlać szklankę wody i ocet, doprowadzić do wrzenia.
W między czasie paprykę przekroić na pól i wydrążyć z niej gniazda nasienne po czym przełożyć ją do wyparzonego dużego słoja.
Następnie zalać ją lekko ostudzoną zalewą i odstawić na kilka godzin.
Po tym czasie zalewę zlać a paprykę przełożyć do mniejszych wyparzonych słoików, przesypując ją solą.
Do każdego słoika wrzucić po listku laurowym i zalać ją oliwą z oliwek, tak aby cała była nią zakryta.
Słoiki zakręcić i odstawić na 2 tygodnie w temperaturze pokojowej.
Pamiętając aby przynajmniej raz dziennie potrząsać słoikiem.
Po tym czasie dolać do słoików oliwę, szczelnie zakręcić i przechowywać w temperaturze pokojowej.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *