Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Makaron z krewetkami i warzywami

Składniki:

  • 175 g makaronu z fasoli mung
  • 1 łyżka oleju roślinnego
  • 1 ząbek czosnku
  • 2 łyżeczki startego imbiru
  • 24 krewetki
  • 1 czerwona papryka
  • 1 zielona papryka
  • 1 cebula
  • 2 łyżki jasnego sosu sojowego
  • sok z 1 pomarańczy
  • 2 łyżeczki octu winnego
  • szczypta brązowego cukru
  • 150 ml bulionu z ryby
  • 1 łyżka mąki kukurydzianej
  • 2 łyżeczki wody
  • plasterki pomarańczy

Sposób wykonania:
Makaron wrzucić na wrzątek, gotować minutę po czym go odcedzić i przelać zimną wodą.
Do woka z rozgrzanym olejem wrzucić posiekany czosnek oraz imbir, smażyć 30 sekund.
Po tym czasie dodać krewetki i smażyć kolejne 2 minuty.
Następnie krewetki wyjąć  a do woka wrzucić paprykę pokrojoną w paseczki oraz posiekaną cebulę.
Mieszając, smażyć  2 minuty po czym dodać sok pomarańczowy, sos sojowy, ocet, bulion oraz cukier.
Wymieszać i ponownie włożyć krewetki,
Smażyć około 8minut i dodać mąkę kukurydzianą wymieszana z wodą na gładką pastę.
Doprowadzić do wrzenia, wrzucić makaron i całość podgrzewać około 1 minuty.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *