Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krówki

Składniki:

  • mleko skondensowane słodzone 1 puszka
  • masło 10 dag
  • płatki owsiane 5 dag
  • spirytus 1 łyżka

    Sposób przyrządzenia:
    Mleko nie otwierając puszki proszę włożyć do garnka wypełnionego wodą
    tak, aby zakryć puszkę, wstawić je na ogień i gotować przez 3 godziny.
    Następnie wystudzić puszkę w zimnej wodzie i otworzyć ją. Płatki owsiane
    należy uprażyć na patelni na złoty kolor (bez dodatku tłuszczu). Mleko w
    puszce po otwarciu należy włożyć do miseczki i zmiksować z masłem,
    dodając powoli spirytus. Do tak przygotowanej masy krówkowej należy
    wsypać podprażone płatki owsiane i dokładnie wymieszać ze sobą. Teraz
    małą łyżeczką należy na talerzu formować niewielkie kulki. Talerz z tak
    przygotowanymi krówkami trzeba wstawić do lodówki na ok 2 godziny.
    Podawać schłodzone.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *