Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krem ze szpinaku pomysłu Ali

Znakomite przepisy na pyszne zupy. Tym razem przepis na aksamitny krem ze szpinaku pomysłu Ali. Do jego wykonania potrzebujesz: szpinaku, cebuli, czosnku i bulionu.
 
 

Składniki

  • 1 opakowanie szpinaku
  • 4 ząbki czosnku
  • 1 cebula
  • 1 ½  l bulionu
  • 2 łyżeczki gałki muszkatołowej
  • 1 łyżka masła
  • ½ łyżeczki ostrej papryki
  • ½ łyżeczki słodkiej papryki 
  • 100 ml śmietany 36%
  • sól
  • pieprz
  • grzanki do podania

Sposób wykonania:

  1. Szpinak przepłukać pod bieżącą wodą.
    Jeśli nie mamy świeżego możemy użyć mrożonego.
    Obraną cebulę drobno posiekać, a czosnek przecisnąć przez praskę.
    Wrzucić razem do garnka z rozgrzanym masłem.
    Lekko zeszklić po czym wrzucić liście szpinaku i razem przesmażyć.
    Następnie zalać całość bulionem.
    Dodać gałkę muszkatołową, słodką i ostrą paprykę.
    Gotować około 15 minut.
    Po tym czasie dodać śmietanę. 
    Zestawić garnek z ognia.
    Całość dokładnie zmiksować na gładki, jednolity krem.
    Gotowy doprawić jeszcze do smaku solą oraz pieprzem.
    Przed podaniem posypać grzankami.
     

Liczba porcji: 5

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *