Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Krem pieczarkowy Marii

A teraz przepis dla miłośników kremów. Tym razem pieczarka w roli głównej. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: pieczarek, ziemniaków, cebuli i bulionu. 
 

Składniki:

  • 35 dag pieczarek
  • ½ l bulionu warzywnego
  • 1 cebula
  • 2 ziemniaki
  • listek laurowy
  • 2 ziarenka ziela angielskiego
  • 2 łyżki masła
  • ½ szkl śmietanki
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Obraną cebule posiekać.
    Wrzucić do garnka z rozgrzanym masłem.
    Lekko zeszklić po czym wrzucić obrane pieczarki pokrojone na małe kawałki.
    Razem przesmażyć po czym dodać jeszcze obrane ziemniaki pokrojone w kostkę.
    Zalać całość bulionem.
    Dorzucić listki laurowe i ziele angielskie
    Gotować około 40 minut, aż ziemniaki staną się miękkie.
    Wówczas zdjąć garnek z ognia.
    Wyjąć listki laurowe i ziele angielskie.
    Wlać śmietanę i całość dokładnie zmiksować na gładki, jednolity krem.
    Doprawić go do smaku solą oraz pieprzem.
    Przed podaniem podgrzać. 
     

Liczba porcji: 3

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *