Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety z kaszy w sosie pieczarkowym

Składniki:

  • torebka kaszy jęczmiennej (10 dag)
  • 30 dag brukselki
  • mała cebula
  • jajko
  • bułka tarta
  • OLEJ WIELKOPOLSLI

    Sos:

  • 30 dag pieczarek
  • 1/2 cebuli
  • 2 łyżki płatków owsianych
  • sól, pieprz, majeranek

    Przygotowanie:

    Kaszę ugotuj w solonej wodzie wg instrukcji. Odcedź. Brukselkę oczyść, ugotuj w solonym wrzątku. Odsącz, zmiksuj lub zmiel. Cebulę obierz pokrój w kostkę i podsmaż na łyżce oleju.
    Kaszę wymieszaj z brukselką i cebulą, wbij jajko, wyrabiając, dodawaj bułkę tartą (masa powinna być dość ścisła). Przypraw solą i pieprzem. Uformuj kotlety, usmaż z obu stron na oleju.

    Sos:

    Pieczarki obierz, pokrój w kostkę. Cebule posiekaj, podsmaż na oleju. Dodaj pieczarki i płatki owsiane, wlej szklankę wody. Gotuj na małym ogniu ok 20 minut. Sos przypraw, polek kotlety

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Michał Buszta

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *