Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotleciki z kaszy gryczanej

Na pewno zaciekawi cię ten przepis na kotleciki z kaszy gryczanej.  Nie dość, że są pyszne to jeszcze bardzo zdrowe. Do ich wykonania potrzebujesz: kaszy gryczanej, masła, jajek, sera oraz przypraw. 
 

Składniki:

  • 1 szklanka kaszy gryczanej
  • 1 łyżka masła
  • 1 łyżka soli
  • 300 g białego sera
  • 2 jajka
  • 3 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 1 łyżka oliwy
  • 1 łyżka pieprzu

Sposób wykonania:

  1. Do rondelka wlać ½ litra wody.
    Doprowadzić ją do wrzenia po czym wsypać kaszę.
    Dodać jeszcze masło oraz sól.
    Wymieszać i gotować pod przykryciem, do momentu, aż kasza wchłonie cała wodę. 
    Wówczas zdjąć rondelek z ognia i odstawić kaszę do ostygnięcia.
    Następnie do kaszy dodać ser rozdrobniony widelcem oraz wbić jajka.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Dodać jeszcze posiekaną natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku.
    Z powstałej masy formować małe pulpeciki.
    Smażyć je na rozgrzanym tłuszczu z obu stron.
     

Liczba porcji: 4

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *