Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Korzenno- czekoladowe pierniki

Składniki:

  • mąka 35 dag
  • cukier 35 dag
  • masło 1/2 kostki
  • jajka 2 sztuki
  • gorzka czekolada 12 dag
  • proszek do pieczenia 2 łyżeczki
  • cynamon 1 łyżeczka
  • zmielone goździki 1 łyżeczka
  • gałka muszkatołowa 1/2 łyżeczki
  • cukier puder 1 szklanka
  • likier miętowy 2 łyżki

    Sposób przyrządzenia:
    Czekoladę gorzką należy zetrzeć na tarce. Masło w misce utrzeć na
    puszystą masę wraz z cukrem, jajkami, proszkiem do pieczenia, mąką
    pszenną, przyprawą korzenną i czekoladą. Ciasto należy dokładnie
    wyrobić. Ciasto należy przełożyć na blachę wysmarowaną tłuszczem i piec
    w temperaturze 160 stopni przez 20 minut. Po upieczeniu wysmarować
    lukrem zrobionym z cukru pudru i likieru miętowego oraz odrobinki wody.
    Pokroić w trójkąciki.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *