Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jesiotr w orzechowej panierce z jeżynowym sosem Barbecue

Składniki:

  • 2 filety z jesiotra
  • 100 g posiekanych i podprażonych orzechów laskowych
  • 100 g bułki tartej
  • 2 roztrzepane jajka
  • 2 łyżki oliwy
  • sól i pieprz do smaku

    Sos:

  • 250 g jeżyn
  • mała posiekana cebula
  • 50 g suszonych na słońcu pomidorów
  • łyżeczka wyciśniętego czosnku
  • 50 g syropu jeżynowego lub malinowego
  • 50 g octu jabłkowego
  • 100 g sosu do steków lub dobrego ketchupu

    Sposób przyrządzenia:
    Sos: Wymieszać wszystkie składniki sosu razem i gotować na małym ogniu przez około 40 min. Następnie zmiksować blenderem.
    Wymieszaj bułkę tartą i podprażone orzechy, obtocz posolone i „popierzone” filety z jesiotra w jajku a następnie w mieszance bułki I orzechów.
    Na średnio rozgrzanej patelni podsmaż aż panierka lekko zbrązowieje. Dopiec w rozgrzanym do 180 stopni piekarniku przez około 15 min.
    Podawać z łyżką sosu na każdym filecie.

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *