Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajka w cieście

Składniki:

  • 6 jajek przekrojonych na połowę
  • kucharek lub warzywko

Ciasto:

  • pół szklanki mleka
  • 2 jaja
  • 4 czubate łyżki mąki
  • 4 czubate łyżki bułki tartej
  • odrobina magi
  • pół szklanki oleju do smażenia
  • sól czosnkowa


Sposób przyrządzenia:
Połówki jajek oprószyć przyprawa. Następnie odstawić. Przygotować ciasto. Połączyć mleko z żółtkami, mąką i bułką. Następnie dodać ubita na sztywno piane z białek, sól czosnkowa i magi. Wszystko dokładnie delikatnie połączyć tak by uzyskać jednolita masę nie za rzadka nie za gęstą. Wszystkie połówki polać ciastem i układać potem na patelni. Smażyć z obu stron do złocistego koloru. Dla końcowego efektu przed podaniem można ułożyć je na liściach sałaty Smacznego!!
Przepis nadesłano na konkurs Mistrz x 3 autor: Experymentatorka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *