
Składniki:
- 6 jaj
- 3 łyżki masła
- puszka tuńczyka
- 2 łyżeczki posiekanej natki pietruszki
- sól
- pieprz
- majonez
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 ½ szkl fasoli perłowej 20 dag żółtego sera 2 łyżki oleju 2 cebule 2 jaja łyżeczka octu sól pieprz Sposób wykonania: Fasolę zalać przegotowaną woda i odstawić na całą noc. Następnego dnia ugotować ją w tej sam wje wodzie w której się moczyła. W między czasie obraną cebulę posiekać i przesmażyć na rozgrzanym…
Składniki: 8 jajek puszka czerwonego kawioru 3 łyżki majonezu kilka liści sałaty cytryna Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym je odcedzić i obrać ze skorupek. Następnie przekroić jajka wzdłuż na pół. Na każdej połówce rozsmarować majonez po czym ułożyć po ½ łyżeczki kawioru. Przełożyć jajka na półmisek wyłożony liśćmi sałaty i udekorować plasterkami…
Składniki: 400 g mąki 2 czerstwe bułki 25 g masła 1 jajko 1 szkl wody szczypta proszku do pieczenia sól masło bułka tarta Sposób wykonania; Miąższ z bułek pokroić w kostkę i obrumienić na rozgrzanym maśle. Następnie mąkę wymieszać z jajkiem, wodą sodową, proszkiem do pieczenia oraz solą. Gdy otrzymamy gładkie ciasto, wówczas dodać grzanki,…