Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajka na świąteczne śniadanie

Fajny i prosty sposób na przygotowanie jajek. Idealnie sprawdzą się na Wielkanocnym stole. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: jajek, ogórków kiszonych, papryki, oliwek oraz majonezu. 
 

Składniki:

  • 5 jajek
  • 2 ogórki kiszone
  • 1 czerwona papryka
  • kilka czarnych oliwek
  • kilka łyżek majonezu
  • natka pietruszki
  • grubo mielony pieprz 
  • sól

Sposób wykonania:

  1. Jajka ugotować na twardo w lekko osolonej wodzie.
    Następnie je obrać i przekroić na połówki.
    Oliwki odsączyć z zalewy i pokroić na plasterki.
    Paprykę przekroić wzdłuż na pół, usunąć gniazda nasienne i pokroić ją w kostkę.
    Natomiast ogórki pokroić na cienkie plasterki.
    Na półmiski zrobić keksy z majonezu.
    Na każdym ułożyć po połówce jajka i na jajkach również rozszyć odrobinę majonezu.
    Wbić  w niego kawałek ogórka, oliwki i papryki.
    Udekorować jeszcze listkiem natki pietruszki.
    Na koniec oprószyć całość grubo zmielonym pieprzem.
     

Liczba porcji: 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *