Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Hamburger w południowym stylu

Składniki:

• 12 płatów wędzonki/boczku a najlepiej bekonu dobrej jakości, aby łatwo można było potem pokruszyć
• ok. 1 kg chudej mielonej wołowiny
• 2 roztrzepane jajka
• 1/4 szklanki posiekanej drobno słodkiej cebuli
• 1/4 szklanki posiekanej drobno papryki
• 1 łyżeczka świeżo mielonego pieprzu
• 1/2 łyżeczki soli
• 1/2 łyżeczki szałwi w proszku
• 1/4 szklanki sosu barbecue średnio ostrego lub ostrego
• 8 bulek do hamburgera (gotowe są przekrojone)
• plastry cebuli

Wykonanie:
Na patelni podsmażyć boczek na chrupiąco, przełożyć na papierowy ręcznik, żeby osączyć tłuszcz, następnie pokruszyć drobno. Połączyć razem boczek, mięso, roztrzepane jajka, cebule, paprykę, pieprz i sol przyprawowa oraz szałwie w proszku. Dobrze wymieszać i ukształtować 6 hamburgerów ok. 2,5 cm grubości.

Przygotować grill do niebezpośredniego grillowania – średni ogień i dodać przygotowane drzewo według wskazówek na opakowaniu.

Ułożyć hamburgery na natłuszczonym ruszcie, nakryć grill i grillować hamburgery obustronnie 18-20 min, przewracając raz. Posmarować hamburgery sosem barbecue na 5 min. przed końcem grillowania. Opiec bulki przekrojem w dół, wkładać do nich hamburgery kładąc na nich krążki cebuli i polewając sosem barbecue według życzenia. Obok podać mieszane pikle i inne dodatki, jakie kto lubi.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *