Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Grzanki z tuńczykiem

Składniki:

  • 60 dag tuńczyka
  • 20 dag soli
  • mały razowy chleb
  • ¾ szkl oliwy z oliwek
  • 3 ząbki czosnku
  • 1 szkl czarnych oliwek
  • pieprz
  • zioła

Sposób wykonania:
Oczyszczoną i pozbawioną ości rybę natrzeć solą i wstawić na noc do lodówki.
Następnego dnia wyplukać pod bieżącą woda i osuszyć po czym pokroić na plasterki.
Natomiast czosnek przecisnąć przez praskę i wymieszać z oliwą i posmarować  kromki chleba.
Ułożyć je na blasze i wstawić do rozgrzanego piekarnika na kilka minut.
Po tym czasie grzanki wyjąć z piekarnika i ułożyć na nich pokrojonego na kawałki tuńczyka.
Na tuńczyku ułożyć pokrojone oliwki i posypać całość pieprzem oraz skropić oliwą.
Wstawić na kilka minut do piekarnika.
Przed podaniem udekorować ziołami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *