Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: razowy chleb

Koreczki z rzodkiewki, ogórka i chleba

Składniki: 5 cienkich korek razowego chleba ogórek surowy pęczek rzodkiewki masło sól pieprz Sposób wykonania: Z kromek chleba kieliszkiem wyciąć krążki. Następnie obranego ogórka i umytą rzodkiewkę pokroić w plastry i oprószyć je solą oraz pieprzem. Przełożyć je na sito aby obciekły z nadmiaru soku. Wówczas nakładać na przemian na wykałaczki krążki chleba posmarowane masłem,…

Grzanki z tuńczykiem

Składniki: 60 dag tuńczyka 20 dag soli mały razowy chleb ¾ szkl oliwy z oliwek 3 ząbki czosnku 1 szkl czarnych oliwek pieprz zioła Sposób wykonania: Oczyszczoną i pozbawioną ości rybę natrzeć solą i wstawić na noc do lodówki. Następnego dnia wyplukać pod bieżącą woda i osuszyć po czym pokroić na plasterki. Natomiast czosnek przecisnąć…

Zupa czosnkowa

Składniki: 8 ząbków czosnku 1 l wywaru warzywnego 2 łyżki masła ¼  średniego selera 4 kromki chleba razowego 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 łyżka soku z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Przetarty przez praskę przecisnąć czosnek a seler zetrzeć na tarce i razem wrzucić na rozgrzane masło. Trzymać kilka minut na małym ogniu po…

Polewka piwna z razowym chlebem

Składniki: 1 l piwa 150 g razowego chleba 3 łyżki masła ½ łyżeczki kminku sól cukier Sposób wykonania: Chleb pokroić w kostkę po czym wrzucić na rozgrzane masło i smażyć około 4 minut cały czas mieszając. Po tym czasie wlać ½ piwa i gotować około 10 minut. Następnie całość zmiksować i wymieszać z resztą piwa.…