Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Gofry przepisu Haliny

Wyszukaj swój przepis i ciesz się znakomitym smakiem. Gofry przepisu Haliny to nasza dzisiejsza pozycja. Przepis zawiera: mąkę pszenną, jajka, mleko oraz odrobinę oleju. 
 

Składniki:

  • 500 g mąki pszennej
  • 3 jajka
  • 750 ml mleka
  • 6 łyżek oleju
  • 10 g łyżeczka cukru
  • 15 g proszku do pieczenia
  • szczypta soli
  • cukier puder do posypania
 

Sposób wykonania:

  1. Do dużej miski przesiać mąkę z dodatkiem soli i proszku do pieczenia.
    Wlać mleko oraz olej po czym dodać żółtka.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Gdy składniki się połączą dodać jeszcze białka ubite na sztywną pianę. 
    Ponownie wymieszać, aby powstało gładkie, jednolite ciasto.
    Z powstałego ciasta smażyć gofry w rozgrzanej gofrownicy.
    Przed podaniem posypać cukrem pudrem. 
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *