Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasto czekoladowe z orzechami Karola

Pyszności na rodzinne spotkania. Znakomite ciasta. Dziś przepis na czekoladowe ciasto z orzechami Karola. Lista zakupów: czekolada, jajka, orzechy laskowe oraz mąka.
 

Składniki:

  • 150 g czekolady mlecznej 
  • 4 jajka 
  • 1 szkl posiekanych orzechów laskowych 
  • ¾  szkl cukru 
  • 1 szkl mąki pszennej 
  • 2 łyżki kakao 
  • 3 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 60 ml oleju roślinnego 
  • 3 łyżki masła
 

Sposób wykonania:

  1. Do miseczki przełożyć czekoladę połamaną na mniejsze kawałki oraz masło.
    Mieszając rozpuścić w kąpieli wodnej.
    Następnie do jajek dodać cukier i razem utrzeć na gładką, puszystą masę.
    Wówczas nie przerywając ucierania dodawać stopniowo masło z czekoladą.
    Gdy składniki się połączą dodać mąkę przesianą z proszkiem do pieczenia oraz kakao.
    Na koniec dodać jeszcze olej oraz posiekane orzechy.
    Całość dokładnie wymieszać.
    Gotowe ciasto przełożyć do formy.
    Wstawić je do piekarnika rozgrzanego do 160 stopni i piec około 25 minut.
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *