Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
Waldemar Ryszkowski
ParticipantMuszę zobaczyć, ja najczęściej oglądam Ewa gotuje, bo w tym programie jest fajne wyposażenie kuchni w innowacyjne i nowoczesne akcesoria kuchenne. Podobają mi się właśnie takie nowości
Waldemar Ryszkowski
ParticipantMuszę zobaczyć, ja najczęściej oglądam Ewa gotuje, bo w tym programie jest fajne wyposażenie kuchni w innowacyjne i nowoczesne akcesoria kuchenne. Podobają mi się właśnie takie nowości
Waldemar Ryszkowski
ParticipantMi natomiast podobało się jak w programie Ewa gotuje, zostało powiedziane, że najlepiej z kuchni świata przywozić sobie różne wyposażenie kuchni, i niektóre akcesoria kuchenne są naprawdę fajne. Teraz ciekawi mnie co inni mają a my nie mamy???
Waldemar Ryszkowski
ParticipantMi natomiast podobało się jak w programie Ewa gotuje, zostało powiedziane, że najlepiej z kuchni świata przywozić sobie różne wyposażenie kuchni, i niektóre akcesoria kuchenne są naprawdę fajne. Teraz ciekawi mnie co inni mają a my nie mamy???
Waldemar Ryszkowski
ParticipantOsobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantOsobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantOstatnio nie jem ani mięsa wędzonego ani mięsa pieczonego. Znalazłem świetny przepis na mięso gotowane. W zasadzie już mam odpowiednie akcesoria kuchenne
do jego przygotowania, a raczej jeden dobry garnek.Do mięs (jeszcze tylko boczku tak nie robiłem) dodaje się 3 łyżki majonezu, 6 łyżek soli i majeranku i trochę czosnku, czeka się aż woda się zagotuje, następnie gotuje przez 5 minut i po wystygnięciu powtarza czynność. Tak przygotowane mięso smakuje rewelacyjnie – dla mnie zwłaszcza szynkaWaldemar Ryszkowski
ParticipantOstatnio nie jem ani mięsa wędzonego ani mięsa pieczonego. Znalazłem świetny przepis na mięso gotowane. W zasadzie już mam odpowiednie akcesoria kuchenne
do jego przygotowania, a raczej jeden dobry garnek.Do mięs (jeszcze tylko boczku tak nie robiłem) dodaje się 3 łyżki majonezu, 6 łyżek soli i majeranku i trochę czosnku, czeka się aż woda się zagotuje, następnie gotuje przez 5 minut i po wystygnięciu powtarza czynność. Tak przygotowane mięso smakuje rewelacyjnie – dla mnie zwłaszcza szynkaWaldemar Ryszkowski
ParticipantJa jednak mam problemy żeby trzymać się ścisłych zasad. Po prostu nie mogę być na diecie dukana w wakacje kiedy jest tyle świeżych warzyw i owoców. Natomiast jak można jeść same warzywa bez sosu czy bez odrobiny mięsa???. Z drugiej strony moją pasją jest kuchnia, [url=http://przyjemnegotowanie.pl/]wyposażenie kuchni[/url]i gotowanie, zatem…. trudno coś gotować a potem nie próbować. Dlatego dla schudnięcia jeżdżę na rowerze, ale rewelacyjnych wyników niestety nie mam.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantJa jednak mam problemy żeby trzymać się ścisłych zasad. Po prostu nie mogę być na diecie dukana w wakacje kiedy jest tyle świeżych warzyw i owoców. Natomiast jak można jeść same warzywa bez sosu czy bez odrobiny mięsa???. Z drugiej strony moją pasją jest kuchnia, [url=http://przyjemnegotowanie.pl/]wyposażenie kuchni[/url]i gotowanie, zatem…. trudno coś gotować a potem nie próbować. Dlatego dla schudnięcia jeżdżę na rowerze, ale rewelacyjnych wyników niestety nie mam.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantWygodne i tyle. Ja nie używam już nawet zupek 5-minutówek ani sosów. Na blogach jest wiele informacji jak zrobić dobry sos. A zdrowie jest jedno – teraz wystarczy mieć garnki do gotowania na parze albo parowar żeby robić szybkie posiłki jak z „dań gotowych” a ile więcej wartościowych składników spożywczych w nich.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantWygodne i tyle. Ja nie używam już nawet zupek 5-minutówek ani sosów. Na blogach jest wiele informacji jak zrobić dobry sos. A zdrowie jest jedno – teraz wystarczy mieć garnki do gotowania na parze albo parowar żeby robić szybkie posiłki jak z „dań gotowych” a ile więcej wartościowych składników spożywczych w nich.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantJa się dziś przekonałem że jednak można zjeść i szybko i zdrowo. Terach chyba każdemu to będę proponował. Mianowicie smażona ryba, ja mam patelnie ceramiczne, więc trochę mniej tłuszczu używam (ale do ryby i tak dodaję więcej) i ryż. Obiad gotowy w 15 minut. Jeszcze mrożonkę warzyw kupić i jest i smacznie i zdrowo.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantJa się dziś przekonałem że jednak można zjeść i szybko i zdrowo. Terach chyba każdemu to będę proponował. Mianowicie smażona ryba, ja mam patelnie ceramiczne, więc trochę mniej tłuszczu używam (ale do ryby i tak dodaję więcej) i ryż. Obiad gotowy w 15 minut. Jeszcze mrożonkę warzyw kupić i jest i smacznie i zdrowo.
Waldemar Ryszkowski
ParticipantLepiej chyba się zdrowo odżywiać i takimi sposobami traci zbędne kilogramy. Są garnki do gotowania na parze są patelnie ceramiczne, dzięki którym możemy spożywać mniej tłuszczu. Dla bardziej pracowitych odrobina ruchu i najlepsza droga do dobrej figury. A tabletki jak to tabletki…
-
AuthorPosts