Home › Forums › Działy › Grill, Grillowanie… › Grill
- This topic has 14 replies, 6 voices, and was last updated 13 years, 5 months ago by
Mariola Łyczak.
-
AuthorPosts
-
23 kwietnia 2005 at 00:17 #43841
admin
KeymasterNajprostsze i najlepsze.
Karkówka , skrzyde³ka – wytaplaæ w przyprawie Delikat do miêsa. Wrzuciæ na grill – ja wrzucam na tacki aluminiowe. Piec do miêkko¶ci. Zarêczam, proste i dobre1 sierpnia 2011 at 13:20 #46035Helena Wicka
Participantno proste, nie proste wiele zależy od grilla :)z pewnością smak potraw jest znacznie różny z grilla tradycyjnego a elektrycznego 🙂 zastanawiam się właśnie nad zakupem elektrycznego grilla :angry: ……. i obawiam się o klimat potraw 🙁
1 sierpnia 2011 at 13:20 #46366Helena Wicka
Participantno proste, nie proste wiele zależy od grilla :)z pewnością smak potraw jest znacznie różny z grilla tradycyjnego a elektrycznego 🙂 zastanawiam się właśnie nad zakupem elektrycznego grilla :angry: ……. i obawiam się o klimat potraw 🙁
11 sierpnia 2011 at 16:08 #46050Grillcenter_pl
ParticipantSam grill też robi bardzo dużą różnicę i warto o tym pamiętać. Im lepszy grill tym lepsze potrawy- oczywiście zależy co chcemy przyrządzić. Mi najbardziej smakuje karkówka:)
11 sierpnia 2011 at 16:08 #46381Grillcenter_pl
ParticipantSam grill też robi bardzo dużą różnicę i warto o tym pamiętać. Im lepszy grill tym lepsze potrawy- oczywiście zależy co chcemy przyrządzić. Mi najbardziej smakuje karkówka:)
19 sierpnia 2011 at 16:52 #46056Mikołaj Stachowiak
Participantpiersi z kurczaka na grillu = ideał:)
19 sierpnia 2011 at 16:52 #46387Mikołaj Stachowiak
Participantpiersi z kurczaka na grillu = ideał:)
4 października 2011 at 22:10 #46083Grillcenter_pl
ParticipantA kiełbaski? Jak lubicie je jeść i przyrządzać?Z jaką przyprawą? Trzeba wykorzystać resztki pogody i zrobić ostatniego już w tym roku grilla:)
4 października 2011 at 22:10 #46414Grillcenter_pl
ParticipantA kiełbaski? Jak lubicie je jeść i przyrządzać?Z jaką przyprawą? Trzeba wykorzystać resztki pogody i zrobić ostatniego już w tym roku grilla:)
25 maja 2012 at 01:43 #46325Mariola Łyczak
ParticipantKiełbaski na grilla to tylko biała parzona,kaszanka i karczek.Często robię marynatę z przyprawy grillowej(u mnie Mikado z lidla),oleju i czosnku.
25 maja 2012 at 01:43 #46656Mariola Łyczak
ParticipantKiełbaski na grilla to tylko biała parzona,kaszanka i karczek.Często robię marynatę z przyprawy grillowej(u mnie Mikado z lidla),oleju i czosnku.
19 czerwca 2012 at 00:25 #46331Waldemar Ryszkowski
ParticipantOsobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.
19 czerwca 2012 at 00:25 #46662Waldemar Ryszkowski
ParticipantOsobiście to z grilla uwielbiam szaszłyki, teraz planuję oprócz dużej porcji warzyw (cebula, cukinia, pomidor, papryka, czosnek) dodać jeszcze pieczarki.
1 lipca 2012 at 03:53 #46335Mariola Łyczak
ParticipantJa kupuję gotowe szaszłyki na grilla ,są idealne dodaje tylko paprykę i gotowe;)
1 lipca 2012 at 03:53 #46666Mariola Łyczak
ParticipantJa kupuję gotowe szaszłyki na grilla ,są idealne dodaje tylko paprykę i gotowe;)
-
AuthorPosts
- You must be logged in to reply to this topic.