Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Dynia z marynaty

Mix kolorów i smaków. Pyszności z warzyw, które poleca pychotka.pl. Tym razem przepis na pyszną marynowaną dynię. Do przygotowania marynaty potrzebujesz: octu, cukru, goździków, oraz anyżu. 
 

Składniki:

  • 3 kg dyni
  • 1 szklanka octu 10% 
  • 5 szklanek wody
  • 3 szklanki cukru 
  • kilka goździków
  • kilka ziarenek pieprzu 
  • 2 gwiazdki anyżu 
  • sól 

Sposób wykonania:

  1. Umytą dynię pokroić na mniejsze kawałki.
    Następnie do garnka wlać ocet oraz wodę.
    Dodać cukier, goździki, pieprz oraz anyż.
    Całość zagotować po czym doprawić do smaku solą.
    Do gotującej się marynaty wrzucić dynię.
    Gotować do miękkości dyni, ale uważać, aby się nie rozgotowała bo wówczas zacznie się rozpadać.
    Gotować dynię przełożyć do wyparzonych słoików.
    Zalać ją marynatą i szczelnie zakręcić.
    Odstawić do ostygnięcia dnem do góry.
     

Liczba porcji: 8

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *