Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Czekoladowe muffinki

Te muffinki to pierwsze jakie w życiu upiekłam są przepyszne mięciutkie w środku i pachnące. Możecie dodać jaką chcecie czekoladę każda będzie pasować, a ten przepis jest autorstwa Nigelli Lawson.
 Składniki:
• mleko 250 ml
• olej roślinny 90 ml
• esencja wnailiowa 1 łyżka
• jajko 1 sztuka
• mąka 25 dkg
• cukier 17,5 dkg
• proszek do pieczenia 2 łyżeczki
• soda oczyszczona 1/2 łyżeczki
• kakao 2 łyżki
• czekolada kawowo-biała 15 dkg


Sposób przyrządzenia:
Suche składniki wymieszać w misce ,mokre składniki razem dokładnie połączyć. Mokre wlać do suchych. Parę razy niedbale wymieszać – chodzi o to aby się płyn połączył z masa suchą.
Powstałą masę nakładamy do papierowych papilotek do 2/3 ich wysokości i pieczemy 20 minut w temp. 200 st.C wkładamy je do nagrzanego piekarnika.
Przepis nadesłany na konkurs „Muza Ramsaye” przez Ewelosa

 

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *