Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Brokuł zapiekany z serem Celiny

Znakomite przepisy z użyciem warzyw. Dziś brokuł w roli głównej. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: sera pleśniowego, śmietanki kremówki i jajka. 
 

Składniki:

  • 1 brokuł
  • 80 g sera pleśniowego 
  • 100 g śmietany kremówki 30%
  • 1 jajko
  • sól
  • pieprz
 

Sposób wykonania:

  1. Brokuł umyć i podzielić na różyczki.
    Do garnka wlać osoloną wodę.
    Zagotować ją po czym wrzucić brokuł.
    Gotować na małym ogniu około 4 minuty.
    Po tym czasie brokuł odcedzić i przełożyć do naczynia żaroodpornego.
    Następnie ser pleśniowy pokruszyć na mniejsze kawałki.
    Dodać do niego śmietanę kremówkę oraz wbić jajko.
    Całość wymieszać i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
    Powstałym sosem polać brokuł.
    Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i zapiekać około 20 minut. 
     

Liczba porcji: 6

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *