Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Baranina po Tajsku w czerwonym curry

Składniki:

  • 1 kg mięsa jagnięcego bez kości (wieprzowina, cielęcina…)
  • 1 drobno posiekana duża cebula
  • 2 łyżeczki drobno posiekanego czosnku
  • 1 łyżeczka mielonego imbiru
  • 1 drobno pokrojona łodyga trawy cytrynowej
  • 3 łyżki czerwonej pasty curry
  • sok cytrynowy do smaku
  • 50 dkg obranych i pokrojonych pomidorów
  • 1 duża,pokrojona na ćwiartki papryka
  • 1 szklanka mleczka kokosowego
  • olej

Sposób przyrządzenia:
Mięso pokroić w kostkę o boku 2 – 3 cm. W głębokiej grubej patelni rozgrzać olej, dodać cebulę, czosnek, imbir, trawę cytrynową, chwilę smażyć mieszając. Dodać sok cytrynowy, pomidory i pastę curry, wymieszać dokładnie. Po kilku minutach dodać mięso i paprykę. Doprowadzić do wrzenia, obniżyć temperaturę, dodać mleczko kokosowe i pod przykryciem dusić aż mięso będzie miękkie. Podawać z ulubionymi dodatkami.
Przepis został nadesłany na „Konkurs z Kolażem” przez Marię W

 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *