Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Aromatyczny filet z sandacza grillowany

 

Składniki:

  • 1 kg filetów z sandacza

     

    Marynata:

  • 7 łyżek oliwy
  • 7 łyżek soku z cytryny
  • 2 łyżeczki świeżo utartego imbiru
  • 2 łyżeczki cukru
  • 1 łyżeczka posiekanych ulubionych ziół

     

    Dodatek:

  • 1 główka sałaty lodowej

 

 

 

Dresing do sałaty:

  • 2 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
  • 7 łyżek śmietany kremowej
  • sól, cukier do smaku
  • sok z cytryny do smaku

     

    Sposób przyrządzenia:
    Filety z sandacza umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Składniki marynaty dokładnie wymieszać, polać nimi filety rybne, odstawić na 30 minut. W międzyczasie przygotować sałatę. Główkę podzielić na liście, wypłukać, obsączyć. Podrzeć liście palcami na mniejsze kawałki, wymieszać z dresingiem. Obsączone z nadmiaru marynaty porcje ryby upiec na dobrze nagrzanym grillu. Podawać z przygotowaną sałatą i opieczonym na grillu białym pieczywem.

    Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Iwona Podgórna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *