Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajecznica z estragonem, natką pietruszki i szczypiorkiem

 

Składniki:

    • 4 jajka
    • 1 łyżka masła
    • 1 łyżka szczypiorku
    • 1 łyżka estragonu
    • 1 łyżka posiekanej natki pietruszki
    • sól
    • pieprz

Sposób wykonania:

  1. Na rozgrzanym maśle smażyć posiekany szczypiorek ok. 2 min.
    Następnie jajka roztrzepać z posiekaną natką pietruszki i estragonem po czym doprawić do smaku solą oraz pieprzem i wylać je na patelnie ze szczypiorkiem.
    Trzymać na ogniu do ścięcia jaj cały czas mieszając.

     

    Przepis został nadesłany na „Konkurs z Kolażem” przez Tadeusza

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *