Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Mieszki z niespodzianką.

Składniki:


  • 50 dag tłustego twarogu
  • 16 plastrów wędzonej szynki
  • 2 banany średniej wielkości
  • 1 pęczek szczypiorku
  • 1 gałązka rozmarynu najlepiej świezego
  • 1/8 l mleka
  • sól, pieprz, gałka muszkatołowa

Wykonanie:
Rozmaryn opłukać pod zimna wodą i otrząsnąć z wody. Poodrywać listki od łodyżki i drobno posiekać. Ser wymieszać z pieprzem, solą i starta gałką muszkatołową oraz mlekiem i doprawić rozmarynem. Rozłożyć plasterki szynki i za pomocą łyżeczki nałożyć na nie porcje farszu serowego wielkości włoskiego orzecha. Banany obrać i pokroić na plasterki. Po 2 plasterki przyłożyć do każdej porcji farszu znajdującego się na plastrach szynki. Następnie z plastrów formować małe mieszki, otwory związać szczypiorkiem. Mieszki wyglądają bardzo dekoracyjnie i świetnie smakują z pieczywem i sałatkami.
Przepis nadesłała na II edycję konkursu Renata Dusza (rendus)

2 comments for “Mieszki z niespodzianką.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *