Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Chłodnik melonowy

Składniki:

  • melon 1 sztuka
  • ogórek sałatkowy 2 sztuki
  • pomidor 1 sztuka
  • instatn rosołu 2 łyżki
  • sok z cytryny 1 łyżka
  • krewetki 2 dag
  • sól

    Sposób przyrządzenia:
    Całego melona należy podzielić na ćwiartki, następnie usunąć z niego
    skórkę oraz pestki, po czym wydrążony miąższ pokroić w drobną kostkę.
    Ogórka należy obrać ze skórki, usunąć z niego wszystkie pestki, zaś
    miąższ również pokroić w drobną kostkę. Pomidora należy ponacinać na
    krzyż, a następnie zalać go gorącą wodą, po czym zdjąć skórkę, zaś sam
    miąższ należy podzielić na ćwiartki, z pomidora usunąć szypułkę. Połowę
    wydrążonych kostek z melona należy wymieszać z wydrążonymi kostkami
    ogórka i pomidora, następnie dodać rosół, wszystko razem należy
    przełożyć do miski miksera. A następnie zmiksować na gładko.
    Przygotowaną tak masę należy przyprawić do smaku solą, pieprzem, sokiem
    z cytryny i cukrem, a następnie wstawić na pół godziny do lodówki. Przed
    samym podaniem należy dodać do zupy krewetki oraz pozostałe kostki
    melona. Chłodnik należy posypać koperkiem, natychmiast podawać.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *