Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasto Adama

Składniki:

  • rodzynki 10 dag
  • rum 1 szklanka
  • kwaśne jabłka 1,5 kg
  • cukier 10 dag
  • gorzka czekolada 10 dag
  • sól
  • kakao 2 łyżki
  • ckóra z cytryny 6 łyżeczek
  • makaroniki migdałowe 15 dag
  • cukier waniliowy 2 torebki
  • jajka 2 sztuki

    Sposób przyrządzenia:
    Rodzynki należy wymoczyć, odsączyć i namoczyć w rumie. Jabłka należy
    obrać i pokroić w plasterki. Owoce należy włożyć do garnka, dodać do
    nich cukier, szklankę wody i gotować przez 20 minut. Po ugotowaniu
    plasterki jabłek należy odsączyć na sitku i włożyć do miski. Do owoców
    należy dodać ciągle mieszając rodzynki z rumem, pokruszoną drobno
    czekoladę, szczyptę soli, kakao, pokruszone makaroniki, skórkę z
    cytryny, roztrzepane jajka i cukier waniliowy. Po wymieszaniu ciasta
    należy przełożyć je na wysmarowaną tortownicę i piec godzinę w
    temperaturze 160 stopni.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *