Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Jajka z łososiem

Składniki:

  • jajka 5 sztuk
  • łosoś wędzony 20 dag
  • sałata włoska 20 dag
  • rybna galareta 20 dag
  • pomidor 1 sztuka
  • ogórek 1 sztuka

    Sposób przyrządzenia:
    Jajka należy ugotować na twardo. Należy sporządzić sałatę włoską oraz
    galaretę rybną( z żelatyną). Łosia należy pokroić w cieniutkie plastry,
    sałatę ułożyć w salaterce, ugotowane na twardo i obrane jajka przekroić
    na pół, owinąć je plasterkiem łososia, jajka ułożyć w salaterce,
    powierzchnię wyszprycować tężejącą galaretą rybną. i przybrać pomidorami
    i ogórkami oraz sałatą.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *