Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Ciasto brownies

Składniki

  • 4 duże jajka
  • 125 gram gorzkiej czekolady 70% cacao
  • 125 gram białej czekolady
  • 250 gram masła
  • 130 gram mąki
  • 100 gram suszonej żurawiny
  • szczypta soli

    Etapy przygotowania
    podgrzewamy piekarnik do 240 stopni.
    Formę smarujemy masłem i wstawiamy do lodówki,
    czekolady rozpuszczamy osobno jedna z połową ilością masła i druga też.
    do każdej z rozpuszczonej czekolady dodajemy dwa roztrzepane jajka.
    na koniec dodajemy sól i mąkę (połowa maki do białej części połowa do drugiej)
    co masy z ciemna czekoladą dodajemy żurawinę i mieszamy i wlewamy do formy na dno.
    białą czekoladę wlewamy na wierzch i wkładamy do piekarnika.
    Wyłączamy piekarnik i ciasto zostawiamy tam na minimum 2 godziny *tzn do czasu kiedy piekarnik całkowicie nie ostygnie)
    przestudzone ciasto władamy na 30 minut do lodówki podajemy z żurawiną.

    Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez Monikę Gorbaczyńską

     

     

     

     

  • Dodaj komentarz

    Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *