Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Deser pychotka

Składniki:
owoce mrożone lub świeże (maliny, truskawki, winogron, wiśnie itp.)
owoce z puszki (mandarynki, brzoskwinie, ananasy itp.)
krem waniliowy
bita śmietana

Sposób przyrządzenia:
Owoce umyć, jeśli mrożone rozmrozić bardzo dokładnie obsączyć. Owoce z puszki dokładnie obsączyć. Na dno płaskiego, dużego pucharku za pomocą szprycy nałożyć krem waniliowy. Porozkładać na kremie owoce (większe podzielić) i również za pomocą szprycy lub torebki pokryć ozdobnie bitą śmietaną Udekorować owocami. Schłodzić.

Krem waniliowy
Składniki:
10 żółtek
10 dkg cukru pudru
3/4szklanka mleka
¼ szklanki soku malinowego
½ łyżeczki startej skórki cytrynowej
laska wanilii (cukier waniliowy)

Sposób przyrządzenia:
Żółtka utrzeć bardzo dokładnie z cukrem pudrem. Zagotować w rondelku mleka ze skórką cytrynową, drobniuteńko pokrojoną laską wanilii i sokiem malinowym. Wstawić do garnka z gotującą się wodą, wlać ubite z cukrem żółtka i ubijać na parze, aż masa zgęstnieje. Ostudzić.

Bita śmietana
Składniki:

0.5l śmietany30%
2 łyżeczki rumu
5 łyżeczek cukru pudru

Sposób przyrządzenia:
Śmietanę dokładnie schłodzić. Ubić za pomocą miksera śmietanę z cukrem na sztywno, dodać rum, delikatnie zamieszać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *