Składniki:
- 1,5 szklanki mleka
- 1/3 szklanki śmietany kremówki (30%)
- 2 łyżki mąki ziemniaczanej
- 2 łyżki gorzkiego kakao
- 2 łyżki cukru trzcinowego
- 1 żółtko
- bita śmietana do dekoracji
- kawałek czekolady do dekoracji
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 6 łyżeczek kawy 4 łyżeczki cukru 8 moreli 4 łyżki likieru morelowego 125 g śmietany kremówki 100 g orzechów pistacjowych Sposób wykonania: Kawę zaparzyć w 700 ml wody. Następnie doprawić do smaku cukrem i odstawić do schłodzenia. W miedzy czasie morele pokroić na małe kawałki i zalać likierem. Następnie morele przełożyć do filiżanek i…
Składniki: ½ filiżanki gorącej kawy 1/3 filiżanki likieru jajecznego 1 łyżka bitej śmietany kakao Sposób wykonania: Do kawy wlać likier jajeczny. Na wierzchu ułożyć bitą śmietanę. Oprószyć kakao.
Składniki: 60 ml likieru kawowego 2 łyżki bitej śmietany mielona kawa mielone kakao Sposób wykonania; Likier podgrzać w kąpieli wodnej po czym przelać go do kieliszka. Udekorować bitą śmietaną. Na koniec posypać mielonym kakaem i kawą.