Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Warzywa z grilla

Te warzywa i ser kozi to proste, klasyczne, i wspaniałe połączenie.

Składniki:

  • 2 średnie czerwone papryki o wydłużonych strąkach, podzielone wzdłuż na połowę
  • 4 kapelusze dużych pieczarek
  • 1 bakłażan pocięty wzdłuż na grube plastry
  • oliwa z oliwek
  • ocet balsamiczny
  • sól i pieprz
  • 20 dkg ser kozi lub miękki żółty ser
  • 8 kromek chleba tostowego
  • świeża bazylia

Sposób przyrządzania:
Paprykę, grzyby, i bakłażan posmarować oliwą. Paprykę układamy centrum grilla i opiekamy przez 2 minuty. Dokładamy grzyby i bakłażan, grillujemy przez dalsze 8 do 10 minut odwracając kilkakrotnie i uważając aby się nie przypaliły. Gotowe warzywa przyprawiamy solą i pieprzem oraz kilkoma kroplami octu balsamicznego, odstawiamy w ciepłe miejsce. Każdą kromkę chleba tostowego opiekamy z jednaj strony na grillu, odwracamy, na opieczoną stronę nakładamy ser, układamy upieczone warzywa, posypujemy posiekanymi listkami bazylii i opiekamy przez kilka minut przykryte tacką do grillowania. Polecam, pychota.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *