Tilapia lub panga w pikantnej panierce
Tilapia lub panga w pikantnej panierce4.33 out of 5 based on 216 voters.
Składniki:
- filety rybne
- curry mielone
- ostra papryka mielona
- sól
- olej
Sposób przyrządzenia:
Umyte i osuszone filety rybne natrzeć olejem. Przyprawy wymieszać w miseczce i tą mieszankę „wetrzeć” w filety. Smażyć na mocno nagrzanym oleju 3 – 5 minut z każdej strony zależnie od grubości. Podawać z pieczywem lub innymi dodatkami i zieleniną.
- Szczegóły
- Kategoria: Panga
- Opublikowano: sobota, 20, czerwiec 2009 11:27
- Iwona Podgórna
- Ryby
- Dorsz
- Panga
- Karp
- Pstrąg
- Tilapia
- Łosoś
- Szczupak
- Sandacz
- Sola i Flądra
- Halibut
- Śledzie
- Owoce morza
- Ryby z grilla
- Pstrąg z grilla
- Łosoś z grilla