Szpinak z kawałkami jajka
Szpinak z kawałkami jajka 0 out of 5 based on 0 voters.
Składniki
Sposób wykonania:
Szpinak wrzucić na patelni z rozgrzanym masłem.
Dusić aż szpinak zmięknie.
Następnie doprawić do smaku solą oraz pieprzem.
Posypać jajkiem pokrojonym w kostkę i polać całość jogurtem.
- Szczegóły
- Kategoria: Szpinak
- Opublikowano: czwartek, 22, wrzesień 2011 10:44
- Jadwiga Smoleń
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak