Sałatka z fasoli i cebulki konserwowej
Sałatka z fasoli i cebulki konserwowej 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
- 1 puszka fasoli czerwonej
- 1 słoik cebulki konserwowej
- 15 dag sera żółtego
- 1 słoik selera konserwowego
- 2 ząbki czosnku
- sól
- pieprz
- śmietana
Sposób wykonania:
Fasolkę, seler i cebulkę odsączyć z zalewy.
Polać śmietaną i dokładnie wymieszać.
Doprawić do smaku solą, pieprzem oraz posiekanym czosnkiem.
Na koniec posypać startym serem.
- Szczegóły
- Kategoria: Sałatki
- Opublikowano: środa, 14, grudzień 2011 09:21
- Kamila Bogacka
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing
-
Sałatka z buraków i fasoli
-
Sałatka ze słodkiej cebuli Iwony
-
Sałatka z czerwonej kapusty i jabłka Eweliny
-
Sałatka z korzenia selera i gruszek Patryka
-
Sałatka śledziowa z ziemniakami i fasolą
-
Sałatka warzywno-owocowa z rodzynkami
-
Sałatka z kalarepki, ogórka i jabłka
-
Sałatka śledziowa z jajkiem i ogórkiem