Sałatka z czerwonej kapusty i jabłka
Sałatka z czerwonej kapusty i jabłka 4.65 out of 5 based on 127 voters.
Składniki:
Sposób wykonania:
-
Kapustę i kukurydze odsączyć z zalewy, cebulę posiekać a jabłko zetrzeć n tarce.
Całość dokładnie ze sobą wymieszać i doprawić do smaku solą, pieprzem oraz cukrem.
Na konie polać olejem i wstawić do lodówki na 30 minut.
- Szczegóły
- Kategoria: Sałatki
- Opublikowano: czwartek, 30, grudzień 2010 08:52
- Sabina Karkoszka
- Surówki
- Sałatki z kurczakiem
- Sałatki z makaronem
- Sałatki z ryżem
- Sałatki warzywne
- Sałatki z tuńczykiem
- Sałatki owocowe
- Sałatki na zimę
- Winegret
- Dressing
-
Sałatka z buraków i fasoli
-
Sałatka ze słodkiej cebuli Iwony
-
Sałatka z czerwonej kapusty i jabłka Eweliny
-
Sałatka z korzenia selera i gruszek Patryka
-
Sałatka śledziowa z ziemniakami i fasolą
-
Sałatka warzywno-owocowa z rodzynkami
-
Sałatka z kalarepki, ogórka i jabłka
-
Sałatka śledziowa z jajkiem i ogórkiem