Przekąska z kabaczka
Przekąska z kabaczka 4.65 out of 5 based on 103 voters.
Składniki;
Sposób wykonania:
-
Kabaczka nie obieramy i kroimy na plastry, które oprószyć solą.
Następnie maczać je w roztrzepanym jajku a potem w mace.
Usmażyć na rozgrzanej oliwie z obu stron na złoty kolor.
- Szczegóły
- Kategoria: Kabaczki
- Opublikowano: czwartek, 02, grudzień 2010 12:56
- Renata Szczuka
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak