Pomidory faszerowane Marzeny
Pomidory faszerowane Marzeny 4.65 out of 5 based on 103 voters.
Składniki:
- 4 duże pomidory
- 1 szklanka sałatki jarzynowej
- kilka łyżek majonezu
Sposób wykonania:
-
Z pomidorów ściąć czubki, wydrążyć miąższ i napełnić je sałatką.
Polać majonezem i przykryć ściętymi wierzchami.
- Szczegóły
- Kategoria: Pomidory
- Opublikowano: piątek, 02, wrzesień 2011 14:48
- Marzena Wachowiak
- Warzywa
- Sałatki warzywne
- Bakłażany
- Kapusta
- Młoda kapusta
- Ziemniaki
- Szparagi
- Cukinia
- Karczochy
- Dynia
- Fasola
- Fasolka szparagowa
- Kabaczki
- Kalafior
- Ogórki
- Brokuły
- Okra
- Cebula
- Buraki
- Bób
- Pomidory
- Brukselka
- Szpinak